Mistika su domenu | Blog.com sponsorius?




Mistika su domenu

Vakar www.tikra.info domenas buvo išjungtas, nes nepastebėjau, kad baigėsi jo galiojimo laikas. Užregistruotas buvo dar 2006 gruodžio 11 dieną. Tada pamenu buvo akcija .info domenai po 8lt berods :)

Pradėjau ieškoti Gmail’o pašte, kur buvau registravęs, nes per daugelį domenų, daugelį kompanijų pasimeti. Radau, kad kompanijoje v-nes.lt. Bet pasirodo ji jau pasikeitusi ir nukreipia į us.lt

Ten parašiau jiems laišką, kad buvau registravęs tokį domeną, norėčiau jį pratęsti ir paklausiau ar pas juos kreiptis ar kur kitur dabar. Čia ir prasidėjo mistikos… Atsakymo iš tos kompanijos taip ir negavau iki šiol, bet mano dideliai nuostabai šiandien www.tikra.info vėl veikia!

Kas keisčiausia, kad Whois įrankis rodo, kad domeno galiojimas pratęstas iki 2008 gruodžio 11! Nemokėjau pinigų, domeno galiojimas pratęstas metams ir jis vis dar priklauso man?

Viena labai keista eilutė iš whois informacijos:

Sponsoring Registrar: Blog.com Digital Communications Inc.

Nejaugi kažkas užmokėjo už mane ir nieko neprašo??? Mistika tikra.